Nekretnine Neviđane  
b>

Nekretnine na otocima

b>

Nekretnine Neviđane po mjestima

Nekretnine Neviđane (Dalmacija), Nedjelja, 22. travnja 2018.

Neviđane, Neviđane

Home real estate Nekretnine real estate Neviđane     > 
Rezultati 1 - 6 od 6 za NekretnineNeviđaneHrvatska

Neviđane, Građevinsko Zemljište, 986m², 168.000 € - [Kontaktiraj oglašivača]

PRODODAJE SE GRAĐEVINSKI TEREN U NEVIĐANIMA, 986 M2, 2. RED OD MORA


- Više detalja, fotografija, tlocrta i karte

Neviđane, Apartmani, 46m², 75.000 € - [Kontaktiraj oglašivača]

Dobropoljana Pašman je otok u zadarskom arhipelagu, od Zadra i Biograda odvojen slikovitim Pašmanskim kanalom po kojemu su, poput niske bisera, razasuti deseci malenih otočića. Morska struja koja mijenja smjer svakih 6 sati čini ovo more najčišćim na Jadranu. Dobropoljana se smjestila u istoimenoj uvali na otoku Pašmanu, koji je brodskim linijama povezan s kopnom preko Biograda i susjednog otoka Ugljana. Naselje se nalazi na sjeveroistočnom dijelu otoka, ispod najvišeg vrha na otoku (Bokolj, 274 m). Dobropoljana (samo ime govori dovoljno) je tipično otočko naselje, u kojem je ostvaren sklad između stare arhitekture i novosagrađenih kuća. Prvi put se spominje 1270., a intenzivnije je naseljena u 17. stoljeću izbjeglim stanovništvom iz zadarskog zaleđa. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, ribarstvo i pomorstvo. Lučica je zaštićena od južnih i zapadnih vjetrova i osigurava dobro zaklonište manjim jahtama, a uz samo naselje je i pješčana plaža. Podrijetlom iz Dobropoljane je i Krešimir Ćosić, hrvatski košarkaš i trener. Ako kupujete apartman i želite mir za sebe i svoju obitelj u pitoresknom dalmatinskom naselju Dobropoljana je pravo mjesto za vas. Nazovite nas na brojeve telefona 098 / 833 347 ili 098 / 240 567 jer raspolažemo s jednim malenim namještenim trosobnim apartmanom od 46 kvadrata u neposrednoj blizini mora koji će cijenom i kvalitetom zadovoljiti sve vaše zahtijeve. Apartman možete pogledati uživo, a slike apartmana možete pogledati na Internet stranici www.papion.hr/app Vidimo se u Dobropoljani i dobro nam došli!

Nekretnine Hrvatska Apartmani Nevidjane Nekretnine Hrvatska Apartmani Nevidjane Nekretnine Hrvatska Apartmani Nevidjane Nekretnine Hrvatska Apartmani Nevidjane
- Više detalja, fotografija, tlocrta i karte

Neviđane, Građevinsko Zemljište, 1.200m², POA - [Kontaktiraj oglašivača]

PRODAJEM GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE 1200 M2, PRAVILNOG OBLIKA, PRVI RED DO MORA, PREKRASAN POGLED, NA TERENU MASLENIK, DOZVOLJENA GRADNJA, VLASNIŠTVO UREDNO, UREĐENA PLAŽA, HITNO I POVOLJNO!!!


- Više detalja, fotografija, tlocrta i karte

Neviđane, Građevinsko Zemljište, 990m², POA - [Kontaktiraj oglašivača]

GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE 990 M2 PRVI RED DO MORA, DOZVOLJENA GRADNJA, PREKRASNA PLAŽA, VLANIŠTVO UREDNO, POVOLJNO!


- Više detalja, fotografija, tlocrta i karte

Neviđane, Građevinsko Zemljište, 1.000m², POA - [Kontaktiraj oglašivača]

PRODAJEM GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE U MRLJANIMA NA OTOKU PAŠMANU 1000 M2, DO MORA 200 METARA, VLASNIŠTVO UREDNO, HITNO I POVOLJNO!


- Više detalja, fotografija, tlocrta i karte

Neviđane, Kuće, 1.735m², 1.350.000 € - [Kontaktiraj oglašivača]

Otok Pašman - DOBROPOLJANA: prodajem kuću prvi red do plaže, površina kuće je tlocrtno 161 m2 ( podrum + prizemlje + prvi kat - ukupno 4 stana ), površina zemljišta je 1 735 m2, širina parcele uz more je 22 metra, kuca je smještena u sjevernome dijelu parcele, a do mora je dvorište sa velikim vrtom, prednost je da se na ostatku zemljišta cca. 1000 m2 može napraviti još jedna kuća, bazen ili auto camp; pozicija je vrhunska, pogled na Sv. Petar, kuća ima građevinsku dozvolu izdanu 2004. godine, u blizini privezište za brodove, poznati restoran Zrinski, dućan, kafic, .... Kuća je idealna za vilu sa velikom okućnicom ili za najam apartmana, cijena 1.350,000 eura. Opis mjesta: Dobropoljana se smjestila u istoimenoj uvali na otoku Pašmanu, jednom od 300 otoka u sklopu zadarskog arhipelaga koji je brodskim linijama preko susjednog otoka Ugljana povezan s kopnom i gradom Biogradom. Naselje se nalazi na sjeveroistočnom dijelu otoka, ispod najvišeg vrha na otoku (Bokolj, 274 m). Dobropoljana je tipično otočko naselje, u kojem je ostvaren sklad između stare arhitekture i novosagrađenih kuća. Prvi put se spominje 1270., a intenzivnije je naseljena u 17. stoljeću izbjeglim stanovništvom iz zadarskog zaleđa. Gospodarska je osnova poljodjelstvo, vinogradarstvo, maslinarstvo, ribarstvo i pomorstvo. Lučica je zaštićena od južnih i zapadnih vjetrova i osigurava dobro zaklonište manjim jahtama, a uz samo naselje je i pješčana plaža. Pašman je od Zadra i Biograda odvojen slikovitim Pašmanskim kanalom po kojemu su, poput niske bisera, razasuti deseci malenih otočića. Morska struja koja mijenja smjer svakih 6 sati čini ovo more najčišćim na Jadranu. Pašman se nalazi u središtu pomorskih puteva i u blizini svjetski poznatog Nacionalnog parka Kornati i prekrasnog Parka prirode Telašcica. U neposrednoj blizini je i jedan od najvećih gradova na jadranskoj obali, Zadar, sa vlastitom zračnom lukom.

Nekretnine Hrvatska Kuće Nevidjane Nekretnine Hrvatska Kuće Nevidjane Nekretnine Hrvatska Kuće Nevidjane Nekretnine Hrvatska Kuće Nevidjane
- Više detalja, fotografija, tlocrta i karte

Partneri: Ponuda dana Split